Onze diensten

Bij ZZakenPartner stel je zelf een pakket samen waarmee je alle ondersteuning die je nodig hebt om optimaal te functioneren ineens in huis haalt.

ZZakenPartner

Wij bieden je een betrokken business coach waar je met al jouw ondernemersvragen terecht kunt en die afhankelijk van jouw wensen volledige verantwoordelijkheid neemt voor het deel van de bedrijfsvoering waar je zelf onvoldoende kennis voor bezit, de tijd niet voor hebt of simpelweg geen zin in hebt. Wil je meer weten over wat jouw zakenpartner voor je kan betekenen en welke pakketten wij aanbieden, lees dan hier verder.

Boekhouding

Vast onderdeel van ons pakket is het volledig verzorgen van jouw boekhouding. Hiermee ontzorgen wij je en heeft jouw business coach voldoende achtergrondinformatie om je gericht te kunnen adviseren. Voor meer informatie over de opties die we rond het verwerken van jouw boekhouding bieden kun je hier verder lezen.

Extra’s

Voor de overige ondersteuning bieden wij tegen een vaste prijs een maandelijks te “besteden” support budget wat je in samenspraak met jouw eigen business coach kunt besteden aan onze aanvullende diensten. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een personal assistent die jouw agenda beheert of een consultant die je helpt bij het schrijven van een ondernemingsplan of het verkrijgen van financiering. Wil je meer weten over alle extra’s, lees dan hier verder.