Onze werkwijze

Onze werkwijze is er volledig op gericht om het ondernemen voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Nadat je een offerte bij ons hebt aangevraagd nemen we contact op om te bespreken hoe wij jou het beste van dienst kunnen zijn. Aan de hand van jouw wensen en behoefte stellen we een persoonlijk pakket van diensten samen waarmee je verzekerd bent van alle gewenste support voor een vast bedrag per maand. Zodra je eenmaal klant bent geworden zullen wij er alles aan doen om jou zo  onbezorgd mogelijk te laten ondernemen.

Business coaching

Bij al onze pakketten krijg je toegang tot onze helpdesk waar je met al jouw ondernemersvragen terecht kunt. Afhankelijk van het gekozen pakket krijg je een vaste business coach die je helpt om jouw doelen te realiseren. Ieder kwartaal of iedere maand heb je een bespreking met jouw eigen coach om de stand van zaken te bespreken of om te sparren over een volgend project. Daarnaast kun je wanneer dat nodig is altijd hulp inschakelen.

Jouw eigen business coach is een ervaren ondernemer die kan adviseren en ondersteunen bij alle ondernemers-, financiële- en juridische vragen.

Boekhouding

Ook bij het verwerken van jouw boekhouding staan jouw wensen centraal. Online boekhouden of de welbekende schoenendoos; wij werken zoals jij dat wenst. Als je gebruik maakt van ons online pakket krijg je toegang tot jouw persoonlijke online portal en onze eigen app waarmee je altijd inzicht hebt in jouw administratie.